fbpx

Huolehdi henkilökunnasta!

Anna aineeton lahja, joka hemmottelee ja auttaa jaksamaan arjessa. Lahjakortti rentoutuskelluntaan on ratkaisu viime hetken lahjapulmiin!

Rentoutuskellunta on vaikuttavaa olemista

EPSOM SUOLA

Rentouttaa lihakset ja nopeuttaa palautumista.
Lievittää kipuja ja jomotuksia. Ylläpitää kehon magnesium-tasapainoa sekä ehkäisee kramppeja ja suonenvetoja. Pehmentää, kosteuttaa ja kuorii ihoa.
Hoitaa hiukset luonnollisesti puhtaiksi. Tehostaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Auttaa univaikeuksiin stressiä ja ahdistusta rauhoittamalla. Kelluttaa veden pinnalla. Altaassamme on 550 kg suolaa. Suolan kotikäyttöön saat henkilökunnalta ohjeet.

KELLUMINEN

36 asteinen, ihonlämpöinen vesi ja suolan aikaansaama painottomuus mahdollistavat kehon täydellisen rentoutumisen. Alastomuus antaa vapauden tunteen ja voit sulautua veteen. Tuntoaisti rauhoittuu ja vaikuttaa kipuja lievittävästi. Hengitys syvenee ja rentoutuessa tiedostamattomat kehon jännitykset antavat periksi. Selkärangan nikamatasollakin pääsee tapahtumaan vapautumista, kun kehon ei tarvitse kannatella itseään.

HILJAISUUS JA HÄMÄRYYS

Tankissa on hiljaista ja hämärää. Aistitulvasta eroon pääseminen antaa tilaa ajatuksille tulla ja mennä. Ajattelu selkeytyy. Ulkomaailma etääntyy. Endorfiinin eli mielihyvähormonin eritys vilkastuu lievittäen stressiä. Paikalleen pysähtyminen voi olla pelottavaa, mutta antaa tilaa ajatusten uudelleen järjestäytymiselle. Vaikutus jää päälle ja oppii havainnoimaan oman hyvinvointinsa tilaa.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›