fbpx

Johtajalle

Lentokoneissa ohjeistetaan matkustajia hätätilanteessa laittamaan happimaski ensin itselle ja vasta sen jälkeen auttamaan muita. Sama hyvä neuvo pätee meille kaikille, joilla on ihmisiä vastuullaan. Ota happea. Pysy kunnossa. Auta muita.

Tutustu Hyvinvointihotelli Lupossa toteutettavaan Pomoparkkiin.

Fyysinen kunto on jokaisen johtajan perusasioita. Tunti liikuntaa päivässä antaa kaksi ylimääräistä tuntia energiaa päivässä. Jos ei fyysinen perusta ole kunnossa, ei jaksa henkisestikään.

Saat apua kunnossa pysymiseen ja jaksamiseen Personal Trainereiltamme ja fysioterapeuteiltamme, jotka kulkevat rinnallasi ja pitävät huolta siitä, ettet kiireen keskellä jätä treenaamista ja itsestä huolehtimista väliin.

Ja kun tarvitset apua henkilöstösi kuntoutuksessa, suunnittelen kanssasi siihen kustannustehokkaan ohjelman. Taloudellisesti ja tuloksellisesti parhaaseen lopputulokseen päästään kokonaisvaltaisella, hyvin organisoidulla ja johdetulla käytäntöjen luomisella. Henkilöstön haastattelulla ja mukaan ottamisella saadaan kohdennettua toimet oikeisiin asioihin. Esimerkkinä forssalainen teknologiayritys DA-Design. Yhteistyöllä yrityksen johdon ja henkilöstön kanssa kehitetään käytäntöjä joka vuosi eteenpäin; ei vain hankkeenomaisesti.

Voi hyvin elämässä ja nauti työstäsi

Minna Penttilä
Toimitusjohtaja, työfysioterapeutti ja liikunnanohjaaja

Lue Minnan blogikirjoitus Y-Studiosta: Yrittäminen on jopa kansalaisvelvollisuus

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›