fbpx

Henkilökunta

Lataa esite henkilökuntamme erikoistumisalueista.

Minna Penttilä

Yrittäjä, fysioterapeutti

Minna - lisätietoja

Terveeksesi!

Olen keksinyt tämän firman joskus viime vuosituhannella ja löytänyt tämän porukan matkan varrella kavereiksi.

Mikä onni! Hommakseni on jäänyt keksiä uusia juttuja, istua palavereissa ja luoda lisää kanavia, joita pitkin pääset luoksemme hoitumaan toimintakykyisemmäksi. Oikein kivasti niitä onkin kertynyt. Ai niin ja juoda kahvia. Ja hoitaa kipujasi koneilla,hieroa, opettaa liikkeitä ja ohjata bodypumppia tunteella, varioiden ajoittain ohjelmaa…

Parasta työssäni on, kun yhteistyö toimii Sinun kanssasi. Se on se juttu, jolla aamulla lähtee käyntiin. Ja kahvi.

Maija Kantelus

Operatiivinen johtaja, Personal Trainer

Lisätietoja

Tervehdys,

olen täällä Minnan mukana kulkenut jo parikymmentä vuotta ja edelleen Kutomo ja sen ydin, eli liike ei lakkaa innostamasta tai inspiroimasta minua. Työnkuvani on vastata yrityksen päivittäisistä operatiivisista toiminnoista ja katsoa ja suunnitella toimintaamme eri näkökulmista, myös pidemmälle aikajänteelle. Vastaan liiketoimintatiimimme johtamisesta ja kehittämisestä ja lisäksi vastuualueisiini kuuluvat myynti, suunnittelu, budjetointi, sekä erilaiset hallinnoinnit ja raportointi.

Meillä on täällä upea henkilökunta ja se on myös yksi työni parhaista puolista. Jos ei tällä porukalla, niin ei millään! Itse olen eläköitynyt kilpaurheilija ja edelleen minut löytää kuntosaliltamme, yleensä aamutuimaan jotain puuhastelemasta. Teen myös PT.tä, ja ihana onkin välillä päästä pois koneen äärestä ja tekemään asiakastyötä.

Olen ahkera ja suoraselkäinen ja rakastan haasteita ja niissä olenkin parhaimmillani. Olen läsnä oleva, looginen antiluovuttaja. Ja sieluni läikähtää ilosta, kun saan liikuttaa sinua.

Olet tervetullut,

Maija

Sanna Korteniemi

Fysioterapeutti

Lisätietoja

Mornings!
Siitä onkin jo aikaa, kun pohjoisen kotoinen, hyytävä pakkanen ja viima vaihtuivat eteläisen eksoottiseen Vorssaan ja viihdeuimalassa toimivan Vesihelmen Fysioterapian trooppiseen lämpöön.

Monipuoliset fysioterapeutin työtehtävät sekä mahdollisuus itsenäiseen ja luovaan työhön, olivat ja ovat edelleen asioita, joiden vuoksi tykkään työskennellä Kutomolla.

Tules-fysioterapia, erit. niska-hartia -yläraaja ovat olleet syventävien opintojeni lempialue, samoin akupunktio ja harjoitteluterapia.

Näkökulma omaan työhöni ja sen tavoitteisiin on työvuosien varrella jonkin verran muovautunut.
Fysioterapiaan ei tule esim. leikkauksesta kuntoutettava olkapää-asiakas, vaan saapuva asiakas on kokonaisuus ja oma persoona. Haluan ymmärtää asiakasta ja ongelman ja sen vaikutukset arkeen laajemmin. Ft-hoidoilla ja liikeharjoituksilla pyritään palauttamaan koko kehoon optimaalinen toiminta. Niin, että kehon eri rakenteet toimivat mahdollisimman saumattomasti yhteen, tukemalla tai liikuttamalla, rentouttamalla tai estämällä, jne. Yhtä tärkeää on mieltä kuormittavien asioiden käsittely, koska ne aiheuttavat vähintäänkin kipuja ja jännityksiä kehoon.

Tämän kokonaisuuden haluaisin oppia ymmärtämään ja toteuttamaan vielä paremmin. Tavoitteiden saavuttamisessa voin hyödyntää taitavia työkavereitani. Ja kun saan vielä sinut, ft-matkalaisen tai liikunnan harrastajan innostumaan kokonaisvaltaisesta kuntoutumisesta, kuorman keventämisestä kehosta ja mielestä, olen liekeissä.

Mika Leskinen

Fysioterapeutti

Lisätietoja

Moi
Olen Mika ja työskentelen fysioterapeuttina Kutomolla. Ohjaan myös joitakin ryhmäliikuntatunteja.
Tykkään auttaa ihmisiä heidän toimintakyvyn parantamisessa ja liikuttamalla antaa hyvää fiilistä sekä kuntoa.

Fysioterapiassa vahvinta osaamistani on tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen, syyn selvittely, ohjaus ja hoito.
Yksilöllisten tukipohjallisten tekeminen on myös yksi erikoisosaamisalueeni.
Fysioterapeutti ei ole koskaan täysin valmis tai liian hyvä, joten oppia voi aina lisää.

Minut saa syttymään, kun asiakkaan ongelma tai tilanne helpottaa fysioterapian keinoin, mitä olemme käyttäneet. Hyvä fiilis tulee myös ryhmäliikunnan ohjaamisesta.

 

 

Elina Mäki-Tulokas

Fysioterapeutti

Lisätietoja

Erikoisosaamisalueeseeni kuuluu lasten fysioterapia ja lääkinnällisiin tukisukkiin liittyvät asiat jalkojen mittauksesta sukkien tilaukseen. Työpäiväni kuluvat pääsääntöisesti lasten parissa Kutomolla, päiväkodilla ja lasten kotona. Lisäksi työskentelen erilaisten aikuisneurologisten asiakkaiden parissa.

Saku Rantala

Fysioterapeutti

Lisätietoja

Iltaa, päivää ja huomenta!

Olen Saku ja työskentelen Kutomolla fysioterapeuttina, ryhmäliikuntaohjaajana ja kuntosalin puolellakin taitoa löytyy.

Miksi tykkäät olla täällä ihmisten ilona?
Tykkään työskennellä Kutomolla sen monipuolisen tarjonnan ja loistavan asiakaskunnan takia sekä tietenkin unohtamatta todella loistavia työkavereita.

Mitä osaat tosi hyvin?
Osaan kuulemma keksiä mahdottomia asioita (liikkeitä=). Tämä pitää ”hieman” paikkaansa, kuntosalin puolella, häkkiliikkeissä sekä joskus myös ehkä fysioterapiassa.

Mikä on helppoa, niin se ei kehitä ja ikinä ei tiedä mihin pystyy, jos ei kokeile rajojansa.

Mitä haluat vielä oppia?
Tällä alalla työskennellessä ei ikänä tiedä kaikkea, jokainen asiakas on erilainen ja toinen asia toimii toisella ja joku muu taas jollain muulla. Sen takia monipuolinen oppiminen ja taitojen kehitys kiinnostaa aina. Tavoitteena saada monipuolinen ”työkalulaatikko” mistä löytyy apua tarvitsevalle.

Mikä sinut sytyttää?
Asia, mistä nautin eniten omassa työssäni, ovat asiakkaiden ilmeet. Paras palaute onkin se ilme, kun asiakas huomaa voivansa vaikuttaa positiivisesti omaan terveyteen ja liikkuvuuteen kehittävästi annettujen ohjeiden ja liikkeiden avulla.

Riikka Pöylijoki

Fysioterapeutti

Lisätietoja

Olkapääkuntoutus

Niska-hartia kuntoutus

Kaularankaongelmat

Akupunktio

Ravintovalmennus

Anu Westerlund

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Anu palvelee Sinua kassalla ja häneltä voit kysyä neuvoa asiaan kuin asiaan, niin hän ohjaa sinut oikean henkilön vastaanotolle.

Ruut Heikkilä

Laskutus

Lisätietoja

Tuula Nieminen

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Liisa Vähämäki-Eerikäinen

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Moikka,
Mä olen Liisa ja olen ollut mukana Kutomon mahtavassa työyhteisössä jo vuodesta 2005. Tunneista mun kanssa saa hypellä muokkauksessa, Body Stepissä, vesijumpassa, M.A.X:ssa sekä pyöräilyissä.

On mahtavaa liikkua mahtavassa porukassa. Asiakkaista on tullut tärkeä osa elämääni, varsinkin keskiviikkoiltaisin kanssani hyppivistä steppiläisistä ja iloisista vesijumppaajista. On upeaa saada liikuttaa teitä ja haastaa itseään vieläkin paremmaksi ohjaajaksi.

Mitä osaat tosi hyvin?
Taitaa Kutomolla valttikorttini olla stepin pomput ja hypyt, niihin lähden haastamaan koska vaan 😉

Mikä sinut sytyttää?
Minut sytyttää huippuasiakkaat, jotka vuodesta toiseen jaksaa kanssani liikkua otsa hiessä ja hymy huulilla!

Henna Vikman-Heikkilä

Personal Trainer / liikunnanohjaaja

Lisätietoja

Heipsan, olen Henna.

Fiilis-muija suurella sydämellä liikuttamassa sua ryhmäliikunnan puolella.

Välitän aidosti ja se on mun vahvuus tässä työssä 😊 Ammatiltani olen liikuntaneuvoja, personal trainer ja ravintovalmentaja. Meikäläiselle saa hymyn korville se, kun just sä onnistut sun tavoitteessas. Aina on varaa kehittää itseään, ja aina voi oppia uutta, niin itsestä kuin muistakin.

Niin ja jumppa se naisen tiellä pitää 😉

Emmi Nummelin

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Oon Emmi Nummelin, liikunnanohjaaja ja liikunnanopettaja. Ideoin ja toteutan yhdessä Disan ja Maikun kanssa Pevaria ja lisäksi ohjaan Perjantaipyörää.

Miksi tykkäät olla täällä ihmisten ilona?
On ilo kuulua suureen ”Kutomon perheeseen”, johon kuuluu kaikki asiakkaat ja parhaat työkaverit! Tänne on aina kiva tulla =) Tää on mahtava harrastus, kun saa toteuttaa itseään.

Mitä osaat tosi hyvin?
Osaan kai aikas hyvin tsempata ja kannustaa asiakkaita yrittämään parhaansa tunneilla. Väittäisin että tunneilla on myös aika hyvä fiilis ja rento tunnelma.

Mitä haluat vielä oppia?
Ainahan sitä olis kiva olla parempi kaikessa mitä tekee. Tahtoisin ainakin olla parempi koripalloilija.

Mikä sinut sytyttää?
No tietty sali täynnä motivoitunutta porukkaa ja parhaat musat napit kaakossa!

Saara Suoniemi

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Olen Saara Suoniemi ja ohjaan sekä tanssillisia tunteja, että kehonhuoltoa. Ammatiltani olen fysioterapeutti.

Miksi tykkäät olla täällä ihmisten ilona?
Nautin tuntien vetämisestä, asiakkaat antavat minulle hyvää mieltä ja positiivista energiaa.

Mitä osaat tosi hyvin?
Tunti loppuu aina hyvään fiilikseen! Toivon välittäväni tämän myös jumppareille.

Mikä sinut sytyttää?
Parhaat jamit saadaan  kun tunnilla on paljon porukkaa.

Mitä haluat vielä oppia?
Haluaisin oppia ottamaan rennosti!

Heli Vainio

Personal Trainer / liikunnanohjaaja

Lisätietoja

Miksi tykkäät olla täällä ihmisten ilona?
Mut löytää kutomolta Body Balance ja Body Pump-tunneilta sekä pyörän selästä. Teen myös Personal Trainer- ja ravintovalmennusta. Parasta tässä työssä on olla todistamassa ihmisten iloa ja intohimoa liikuntaan.

Mitä osaat tosi hyvin?
Toisena päivänä kaipaa kovaa rääkkiä ja toisena päivänä lempeämpää otetta. Mulle tärkeintä on, että treeni palvelee asiakkaan sen hetkistä tarvetta mahdollisimman hyvin.

Mitä haluat vielä oppia?
Ihminen on kokonaisuus. Pääkoppa vaikuttaa kroppaan ja toisinpäin. Sen ymmärtäminen on loputon tutkimusmatka.

Mikä sinut sytyttää?
Kyllähän onnistuneeseen treeniin kuuluu hyvä musa. Siitä saa just sopivasti boostia kyykätä vähän syvemmälle tai polkea vähän kovempaa. Kun asiakas haastaa itsensä ja tekee vielä vähän enemmän, se on priceless!

Hannu Leikkilä

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Disa Viitaniemi

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Olen Disa Viitaniemi ja ohjannut täällä jumppia vuodesta 2002.Koulutukseltani olen fysioterapeutti.

Tällä hetkellä suunnittelen sekä ohjaan pevaria yhteistyössä mahtavan pevaritiimin (Emmi,Maikku ja minä)kanssa. Olen ohjannut myös Body Combat,Body Attack ja pyöräilytunteja.Näiden pariin palaan ainakin osittain äitiyslomani jälkeen.

Miksi tykkäät olla täällä ihmisten ilona?
Koen intohimoa ja paloa toteuttaa itseäni,liikkua ja nauttia mahtavien ihmisten seurasta.Kutomo on toinen kotini <3

Mitä osaat tosi hyvin?
Sytyttää itseni ja (toivottavasti) asiakkaat liikunnan flow-tilaan intohimoisella ohjaustyylilläni.

Mikä sinut sytyttää?
Oma mieheni (naurua). Njääh.
Tietenkin sali täynnä mahtavia asiakkaita nauttimassa liikunnan flowsta yhdessä mun kanssa.

Noora Ahlgren

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Moikka kaikille!

Olen Noora, Kutomolla kävijä vuodesta 2004. Kerrasta jäin koukkuun BocyCombattiin ja lajia olen saanut ilolla ohjata vuodesta 2011. BodyPumpin ohjaajakoulutuksen kävin alkuvuodesta 2016.

Mottoni tunneilla on: Jos se ei tunnu, ei se tehoa!

Anitta Jalkanen

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Anni-Kaisa Allén-Vaittinen

Tuntiohjaaja

Lisätietoja

Minut tunnetaan iloisena ja räväkkänä ohjaajana. Kokemusta ohjaamisesta on vuosien varrella kertynyt LES MILLS -lisenssien parissa ja niistä minut löydät BODYCOMBAT -tunnilta. Sijaistan myös CXWORK -tunteja.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›