fbpx

Blogi

Vihdoinkin

25 vuoden seurantaan perustaen voin sanoa ammattimaisen näkemyksen liikkumisesta: VIHDOINKIN!

Olemme tulossa aikaan, jossa itsestään huolehtiminen on kansalaisvelvollisuus ja kuinka mahtava sellainen! Enää kuntoilu ei ole vain kävelyä ja hölkkää, vaan harjoittelu on myös monipuolista lihaskunnosta ja liikkuvuudesta huolehtimista. Miehet osallistuvat jo kehonhuoltotunneille ja ryhmäliikuntoihin siinä missä naisetkin, ja se on ollut upein kynnyksen ylitys liikuntahistoriassa. Liikunta on sukupuolineutraali asia. Me kaikki taistelemme oman ikääntymisemme kanssa. Haluamme elää viriiliä ja aktiivista kolmatta ikää eläkkeellä. Työikäisenä se tarkoittaa venymistä väsymyksen yli ja lähtemistä liikkeeseen. Ja tiedämme miten se palkitsee rentoudella ja itsetunnon kasvulla. Miksi en kaikkea hyvää oloa itselleni siis soisi?

Mennyttä ovat kliseet: koska minulla on niin raskas työ en tarvitse liikkumista. Päinvastoin! Silloin liike on juuri se, mikä kehon huoltaa ja auttaa kestämään kuormittumisen paineet.

Tässä viidenkympin ++ puolella maailmankuva muuttuu jotenkin yllättäenkin. Kroppa tarvitsee enemmän kaikkea pysyäkseen kasassa. Estrogeeni ja testosteroni sanovat sopimuksen irti ja kollageeni häipyy salakavalasti ja saa joka paikan löystymään. Lihasta tarvitsee rääkätä kahta kauheammin, että se pysyy edes jotenkin kuosissa.

Samaan aikaan niillä, joilla on lapsia ne yllättäen häipyvät ja jättävät jälkeensä tyhjän pesän syndrooman. Kunnes tuovat pieniä nyyttejä hoitoon, juuri kun mamma ja pappa ovat saaneet viriteltyä oman kolmannen ikänsä aikataulun ulkomaanmatkoineen, salitreeneineen, golfeineen ja viini-iltoineen. Tosin saattaahan olla niinkin, että tähän lisätään vielä omat vanhemmat, joiden kotihoito tuottaa huolta ja murhetta.

Oli niin tai näin liikuntakeskuksessamme kaikki nämä maailmat kohtaavat suloisen inhimillisissä tilanteissa. Ja se on paikan tärkein tehtävä: Kohtaaminen.

Uudistimme tilamme nyt niin, että voitte jäädä tai tulla liikunnan lisäksi istuskelemaan  sohvaryhmissämme. Lisäämme kahvilan tarjontaa mieltymystenne mukaiseksi.

Henkilökuntamme on aina saanut suitsutusta iloisuudestaan ja ystävällisyydestään. Höpöttely on ilomme.

Elämän kokoisia kohtaamisia meille kaikille itsestämme välittäville tyypeille!

Höpötellään

Minna P.

Aika kiittää!

Kiitos, että tulitte liikkumaan ja kuntoutumaan kanssamme tänäkin vuonna.
Yli 500 Vip-liikkujaa on ollut meille iso riemu ja luulen, että myös teille liikkuvana yhteisönä.

Kiitos, että saamme olla enemmän kuin pelkkä jumppapaikka.  Aamupäivän kahvitteluhetket, pirtelö piristykset jumpan jälkeen ja ennen tunnin alkua kuuluva puheen sorina tai hiljainen oma-hetkesi on ääreisen tärkeää aikaa myös meille. Niissä tunnelmissa tiedämme, että olemme arjen yläpuolella.

Kiitos kaikille 255 VIP:lle vastausajastanne kesällä tehtyyn palvelun laatukyselyyn. Saimme toiveenne kehityskohteista ja olemme niihin jo tarttuneet.
Huimat tyytyväisyys lukemat annoitte meille!

99,6 % Suosittelee meitä ystävilleen
96,8    % Aikoo jatkaa kanssamme

Nämä tulokset kertovat henkilökuntamme sitoutumisesta ja intohimosta työhönsä ja siitä, että Teitä on ilo palvella. Yrittäjänä ja työnantajana tämä on minulle palkinto, jota ei voi rahassa arvottaa.

Kiitos työtovereilleni kärsivällisyydestä tunnemyrskyjohtajan kanssa.  Olette kasvamassa sisäiseen yrittäjyyteen ja sillä takaamme menestyksemme jatkossakin.

Kiitos hallituksellemme Sami Kotiniemi, Jani Leino ja Mika Immonen. Insinöörimäisellä tuellanne olemme saaneet ryhtiä lukuihin ja strategiaan. Kiitos Riikka ja Keijo luvuista, luottamuksesta, selkärangasta ja tuesta synkkinä hetkinä. Kiitos Anu ilmeestä ja näkyvyydestä.

Kiitos Sanna. Ilman kasvuasi ja sitoutumistasi yrityksen johtamiseen olisin jo monesti luovuttanut.

Kiitos Stella ja Melina. Teihin voi aina luottaa.

Kiitos,
Minna

17.7. Sannan Blogi: Unelmaprojekteja

KESÄN UNELMAPROJEKTEJA VAI KIPUA JA KIRISTYSTÄ Jopa vain alkaa innostus ja aherruksen odotus näkyä loisteena joidenkin asiakkaiden silmissä jo keväällä, kun heidän kanssaan tulee juttua pian saapuvasta kesästä. ”Kesäprojektien odottajat” on ilmiö, johon törmää...

lue lisää

22.6. Sannan Blogi: Kesäloma toimii

Kesäloma toimii Pian se taas koittaa, tutun kesäisen yhtälön mukaisesti, juhannus ja ensimmäinen kesäloma-aalto. Toinen aalto aloittaa lomansa heinäkuun alusta ja loput ripotellen ja sovitellen ennen ensi lumia. Monella tuntuu olevan takanaan kiireinen kevätkausi...

lue lisää

11.10. Minnan Blogi: Metka ikä

Tämä 50 vuotta on metka ikä. On oikeasti keskellä kaikkea. Näkee teinimaailman lasten kautta ja iän mukanaan tuomia juttuja omien vanhempien elämässä. Omassa elämässä tekee listaa virheistä, mitä ei kannata tehdä uusiksi. Ja niistä mitkä vielä täytyy päästä...

lue lisää

30.5. Minnan Blogi: Iskeekö villitys?

Kesä rullaa parhaimmillaan ja taas on aikaa ihmetellä, miten tähän on päästy. Bikinikuntoon treenaaminen ja talvivatsan poistaminen on nyt myöhäistä ja sitä paitsi vanhanaikaista. Nykyään voi nimittäin treenata läpi vuoden. Syksyllä ei jaksa, talvella ei ehdi ja keväällä on jo myöhäistä, joten parasta aikaa treenata ja varsinkin aloittaa on loma! Ihminen on yleensä levollisimmillaan ja […]

lue lisää

Iloinen mieli, hyvä olo ja jatkoaikaa toiminnallisille vuosille!

Minä, meren äärellä ja merikammoiseksi syntynyt, vietin hiljattain kaksi yötä ja kaksi päivää Ruotsin risteilyn merkeissä. Ja tietysti vielä Helsingin lähdöllä, ettei vaan olisi maata näkyvissä. Vaikka hieman pitkin hampain tälle työmatkalle lähdinkin, se kannatti, sillä risteilyn Liikuntaseminaarin anti oli mieltä herättävä.

lue lisää