fbpx

Vahvaa ja vaikuttavaa – Forssassa

9.9.2021 | Blogi

IHMETELTÄVÄÄ KOTIKONNUILTA POHJOISESTA,
MUTTA  EI HUONO VASTINE ODOTTANUT FORSSASSAKAAN

Tulipa käytyä kesälomalla kotipuolessakin. Ja pitihän sitä vähän ajella pitkin kylää, kun isoja hankkeita on siellä menossa ja kaupunki ulkoisestikin melkoisten muutosten kourissa.
Yksi pysähdyspaikka tällä turstikierroksella on oheisessa kuvassa.  
Ja todellakin turistikuva ainakin nykyistä forssalaisuuttani ajatellen – kuinka sattuikin samaan kuvaan osumaan juna ja Suomen pisin joki.
Juna meni menojaan, mutta sitkeästi virtaava joki oli hyvin vaikuttava kokonsakin puolesta  ja siinä vieressä seisoessa tunsi voiman, joka joessa voimakkaana virtasi.

Vahvaa ja vaikuttavaa.
Kotiuduttuani pohjoisen reissusta, oli vastassa lisää voimaaja sitkeyttä, Forssalaista. Kutomolle oli syntymässä uudet yritykset Luppo ja Oiva, jotka ovat ensi esittelyssä tulevana lauantaina 11.9.2021.

Hyvinvointihotelli Luppo yllätti kauneudellaan ja tunnelmallaan – ensi katselmuksellani Lupossa,
ei voinut kuin olla hiljaa ja ihailla mitä silmissään näki ja sisällään tunsi tuossa levollisuuden ja kauneuden keskiössä. Ja Oivassa on käynnistymässä työterveyden asiantunteva yksikkö, aito,  palveleva, ja osaava.

Luppo, Oiva ja Kuomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus.
Yritysten taustalla pyörii (kirjaimellisesti) nainen, jossa virtaa sitkeästi voimaa. Sen voiman ja vaikuttavuuden kyllä tuntee, kun vieressä seisoo. Vaikka välillä on suvantopaikkoja, niin siinä kohtihan vain vedetään henkeä…vedetään syvään henkeä, otetaan happea ja annetaan voiman palutua.

Vastavirtaa ja yllättäviä putouksia (nopeita ja jyrkkiä). Näin voisin kuvitella ylläkertomani yrittäjän voivan kuvailla yrittäjän taivaltaan, ainakin kuluneen vuoden kuulumisia kysellessä.  Tästäkin huolimatta, joillakin riittää sitkeyttä, voimaa, osaamista ja poltetta perustaa vielä uusia yrityksiä. Uskoa parempaan tulevaan, että tästäkin selvitään.Tarve tarjota kaikille  parasta mahdollista osaamista ja palvelua, elämää arjen yläpuolla – kaikille aisteille.

Lupon ja Oivan syntymisen loppupotkaisussa Forssan kartalle on kolmen naisen rooli ollut  huikea – kolmen yrittäjänaisen. Ei voi kuin ihmetellä ja ihailla näiden naisten rohkeutta ja päättäväisyyttä, uskallusta tehdä suuria ratkaisuja.

Vahvaa ja vaikuttavaa.
Onnea Minna, Tarja ja Tiina.
Toivon teille mitä kiireisintä syksyä ja yrityksienne ajanvarauskalenterien pikaista täyttymistä asiakkailla.
– s. koo

Lauantaina 11.9. sinullakin on mahdollisuus tulla tutustumaan Kutomolle
kolmannen kerroksen väkeen ja yrityksiin, sekä yrittäjiimme Minnaan, Tarjaan ja Tiinaan.
Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen tarkemman ohjelman löydät kotisivuiltamme vkfysio.fi, facebookista ”Kutomon Fysiotrapia” tai vaikka soittamalla (03) 435 4665.
Liikuntaryhmiä klo 9.30 alkaen (lempeä aamujooga), fysioterapiassa näytehoitoja, OutLet myyntipisteessä runsaasti laadukkaita tekstiilejä ja liikuntavälineitä, tarjouksia, jne.
TERVETULOA  LA 9.11. KLO 9-15, Kutomolle 3. kerrokseen.
Kuvia Luposta

 

 

 

 

 

 

Aika kiittää!

Kiitos, että tulitte liikkumaan ja kuntoutumaan kanssamme tänäkin vuonna. Yli 500 Vip-liikkujaa on ollut meille iso...

Iloinen mieli, hyvä olo ja jatkoaikaa toiminnallisille vuosille!

Minä, meren äärellä ja merikammoiseksi syntynyt, vietin hiljattain kaksi yötä ja kaksi päivää Ruotsin risteilyn merkeissä. Ja tietysti vielä Helsingin lähdöllä, ettei vaan olisi maata näkyvissä. Vaikka hieman pitkin hampain tälle työmatkalle lähdinkin, se kannatti, sillä risteilyn Liikuntaseminaarin anti oli mieltä herättävä.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›