fbpx

Tärkeä tiedote 29.12.2021

29.12.2021 | Yleinen

Tiedote sinulle asiakkaamme,

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt aiempaa kireämmät rajoituspäätökset Kanta-Hämeen alueelle, jotka koskevat myös meitä.

Näin ollen urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat asiakas- ja yleisötilat joudutaan sulkemaan kahdeksi viikoksi, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan hidastettua.
Koronapassi ei ole rajoitusten vaihtoehto. Sulkupäätös koskee siis osaltamme kuntosalia ja ryhmäliikuntaa ajalla 30.12.2021 – 12.1.2022.
Tällä hetkellä olemassa olevalla tiedolla, avaamme liikuntapalvelumme jälleen normaalisti 13.1.2022.

Fysioterapiapuoli jatkaa normaalisti toimintaansa ja meille voit tulla mm. kellumaan, bootseihin, neurosoniciin, tai hierontaan. Myös yksilöterapia eli harjoittelu fysioterapeutin tai personal trainerin kanssa on mahdollista. Nyt on hyvä mahdollisuus käyttää lahjakortti tai varata aika ammattilaiselle.

Tilanne on meille sietämätön ja aiheuttaa meille jälleen taloudellisia haasteita. Jälleen kerran toivon sinulta ymmärrystä tilanteeseen ja mahdollisuutta ajatella sitä, että tämä hyvinvointi- ja liikuntakeskus olisi kaikkien meidän ilonamme täällä myös jatkossa tilanteen helpottaessa.

Toivon siis näkeväni sinut Kutomolla mahdollisesti jo tämän sulun aikana tai viimeistää sen päättyessä, 13.1.2022.

Liike ei lopu koskaan,

Maija

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
laskutus@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›