fbpx

Syksyn 2022 liikuntakausi käynnistyy uusittuna!

5.8.2022 | Yleinen

Kutomon liikuntasyksy alkakoon!

Olemme kesän aikana uusineet palvelukonseptiamme rakkaudesta lajiin ja antamanne palautteen pohjalta. Ryhmäliikuntatunnit ovat nyt värikoodein merkitty selkeästi kuntotasollesi ja mieltymyksillesi sopiviksi. Harrastettavuuden kannalta olemme lisänneet suosituimpia lajejamme niin, että voit osallistua niille useammin kuin kerran viikossa, tai ainakin vastaaville. Kevyempiä ja kehonhuoltotunteja on lisätty, koska meistä monet aloittavat liikuntauran pitkän tauon jälkeen (kuten allekirjoittanut Minnakin) tai ensimäistä kertaa elämässään. Joukossa on tietenkin muutamat herkuttelutunnit mm. Zumba, Body Combat ja Body Attack.

Kuntosalilla pitäydymme edelleen kuntoilijoiden tarpeissa. Häkkialue ja pyörä/hiihto studio ovat käytössäsi niiden ollessa vapaina. Pystyt tekemään toiminnalliset ja aerobiset harjoitteet ilmavasti näillä alueilla.

Hinnoittelussa olemme siirtyneet yksinkertaiseen malliin. Nyt voit ilman pitkiä sitoumuksia ottaa kuukausikortin, joko salille tai jumppiin tai yhdistelmällä molempiin. Kertalipulla voit täydentää liikuntaasi. Vesijumpissa on käytössä 10 kerran lippusarja Kutomolta tai Vesihelmestä ostettuna. Edelleenkin voit maksaa automaattiveloituksella ja tallettaa kuukausia etukäteen, mikäli se on sinulle niin huolettomampaa.

Kuukausikortit eivät sisällä vesijumppia eikä niihin liity hyvityksiä. Näin saamme pidettyä hinnat sopivina ja valinnanmahdollisuuden sinulla tarpeidesi mukaan.

Hinnat 8.8 2022 alkaen:

Kuukausikortti (alkaen ostopäivästä)

 • Kuntosali 49 €
 • Ryhmäliikunta 56 €
 • Yhdistelmä 59 €

Kertalippu

 • aikuiset 10 €
 • opiskelija/ eläkeläinen 9 € (opiskelija tai eläkeläiskorttia näyttämällä)
 • nuoriso <16 v 5 €

Vesijumppa 10 kertaa 89 €

Jos käyt kaksi kertaa viikossa treenaamassa kuukausikortilla, tulee käynnille hintaa 6 € – 7,40 €.  Jos treenaat joka päivä, hinta on 1,6 € – 2 € kerta. Ja kerran viikossa 12,25€ – 14,75€.  Nyt voi siis terveytensä hoitamisella säästää J

Mikäli sinulla on voimassa olevia liikuntakertoja (10 kortti) talletettuna, ne ovat voimassa 6 kk ostopäivästä pidennettynä 7 viikolla, kesätauosta johtuen. Luovumme 10 kortista toistaiseksi, koska sen käyttö on ollut mutkikasta korona-ajasta johtuen ja aiheuttanut mielipahaa asiakkaille. Muita talletuksia voi käyttää kaikkiin palveluihimme.

VIP-jäsenyydet (205 jäsentä) ovat voimassa nykyisen sopimuskautesi loppuun. Korona-aika oli meille kaikille kohtuuton koettelemus ja aiheutti murhetta puolin ja toisin. Siirrymme tässäkin riskittömämpään sitoutumiseen. Jos olet maksanut etukäteen jäsenyyttäsi, asia on kunnossa seuraavaan laskutuskauteen asti, tuolloin laskutus katkeaa automaattisesti.
Mikäli olet kuukausimaksulainen voit irtisanoa jäsenyytesi heti tai pitää sopimuksen vuoden 2022 loppuun asti, jolloin siirrymme tähän uuteen helpompaan maksusysteemiin. Ei tarvita erillisiä sopimuksia, siirtoja, laskutusta yms. Ja voit vaihtaa kevyesti harrastuneisuuttasi. Edelleenkin voit maksaa automaattiveloituksella ja tallettaa kuukausia etukäteen, mikäli se on sinulle niin huolettomampaa.

Ilman teitä sitoutuneita liikuntaystäviä olisi usko lähtenyt. Kiitos kannustuksesta tässä liukumäessä!

Jos tarvitset tsemppiä ja lähtötilanteen kartoitusta tavoitteidesi saavuttamiseksi, tule

Terveydenmetsästäjän starttiin!

Sisältää:

 • Kehonkoostumusmittaus
 • UKK-liikumistottumusten arviointi ja henkilökohtainen suunnitelma ammattilaisen kanssa.
  Suunnitelma laaditaan kehonkoostumusmittauksen ja liikuntatottumustesi pohjalta. Ei siis välttämättä tarkoita kuntosalin tai jumppien aloittamista!
 • Step2Fit aplikaatio johon ohjelmasi tallennetaan ja seuraat kehittymistäsi valmentajasi kanssa.
 • Kuukauden kuluttua tsemppisoitto valmentajaltasi.

Tällä pääset motivoidusti alkuun ja saat tuloksia. Hinta: 79 € .

Tämä hinta on voimassa lokakuun loppuun innostaaksemme Sinua uuteen nousuun. Lisää valmennuspaketteja työstetään parhaillaan.

Uunituore Ryhmäliikuntalukkari on  julkaistu ja saatavilla Liikuntalukkari-sivulta, tämän kirjeen lopusta sekä Facebookista ja Kutomolta.

UKK- instituutin liikuntasuositustenmukaisten valintojen tekemiseksi olemme koodanneet tunnit samoilla värikoodeilla. Nähdään siis pian Kutomolla !

Terveyttä, tunnetta ja elämäniloa Sinulle

Toivoo  Minna ja kaikki Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen ammattilaiset

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›