fbpx

Rentouttava hetki intialaisissa tunnelmissa

Intialaisen päähieronnan juuret johtavat Intiassa vuosituhansia tunnettuun ”elämän tieteeseen” Ayurvedaan, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Intialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmisille. Hieronta rentouttaa jännittyneen niskan, pään ja kaulan alueen sekä parantaa pään verenkiertoa. Hieronta sopiikin hyvin jännitysniskaoireiden lievittämiseen. Jos sairastat vakavaa sairautta tai olet toipumassa leikkauksesta, varmista hoidon sopivuus lääkäriltäsi.

Hieronta ei vaadi erikoisjärjestelyjä vaan asiakas voi istahtaa hoitotuoliin, vaikka kesken työpäivän. Hieronnan rauhoittavaa vaikutusta tehostaa hoidon aikana huoneessa soiva rauhallinen musiikki. Hoidossa saa olla aivan hiljaa tunnustellen ja kuulostellen omia tuntemuksiaan. Jotkut jopa nukahtavat hoidon aikana.

Intialainen päähieronta rentouttaa jännityksiä pään alueella, lievittää ahdistuneisuutta ja masennusta sekä helpottaa migreenin ja päänsäryn oireita. Hieronta antaa myös rauhallisuuden ja levollisuuden tunteen ja parantaa keskittymiskykyä. Myös unen laatu usein syvenee hoitojen jälkeen. Pään hierominen vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa ja vauhdittaa näin normaalia hiustenkasvua.

Erinomainen lahja hänelle, jota haluat hemmotella!

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›