fbpx

Aromaterapia – Tuoksuva nautinto

Aromahieronta perustuu eteerisiin öljyihin ja erilaisiin hierontaliikkeisiin, jotka yhdessä rentouttavat täydellisesti antaen ihanan levollisen olon. Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. stressistä johtuvia vaivoja ja sairauksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään kipuja.

Hoito sopii erityisen hyvin mm. stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, unettomuuteen ja univaikeuksiin, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen ja selluliitin hoitoon. Sopii kaikille, jotka haluavat tulla rentoutumaan ja itseään hellimään. Hoito kestää 90 min.

Asiakas valitsee haluamansa hierontaöljyn toivotun vaikutuksen mukaan, kuten virkistävän, rentouttavan, lihaskipuja hoitavan tai nestekiertoa parantavan. Öljyn voi valita myös pelkästään tuoksun perusteella. Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasolla asti. Lisäksi öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen.

Huom! Hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäville, sädehoitojen ja kemoterapian aikana, flunssan tai muiden infektioiden aikana, antibioottikuurin aikana, alkoholin tai muiden huumausaineiden alaisena oleville eikä sydämen- tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›