fbpx

Miten teillä voidaan?

17.6.2021 | Yleinen

Miten teillä voidaan?

Tärkeä kysymys, varsinkin näin kesän kynnyksellä ja ennen lomille lipumista.

Takana on uuvuttava ja epävarma talvi ja kevät. Takana on kotikonttorit ja etätyöt ja ehkä niillä mennään vielä lomiinkin saakka.

On koettu tapahtumien ja tykypäivien peruutuksia ja siirtoja, kerta toisensa jälkeen. Kokoontumisrajoituksia ja alati muuttuvia sääntöjä ja ohjeistuksia.

Vaikka tilanne alkaakin pikkuhiljaa helpottaa, ihmiset ovat väsyneitä ja uupuneita. Osaa uuvuttaa kotikonttorin huono ergonomia, toista taas yhteisöllisyyden puute.

Kolmatta muuten vain pieni epävarmuus vallitsevasta tilanteesta, väsyttää jo koko poikkeusaika ja sen mukanaan tuomat muutokset.

Olisi mukavaa, että lomalle voisit lähettää ihmisen, työntekijän, jolla ei menisi loman ensimmäiset viikot itsensä elvyttämiseen.

Itse jaksan uskoa siihen, että syksyllä saamme elää jo pitkälti vapaampaa arkea ja tällöin tarvitsemme lomilta takasin levänneitä ja hyvinvoivia ihmisiä.

Uskon siihen, että meilläkin täällä hyvin hiljaisen kevään ja kesän jälkeen, on jälleen salit täynnä ihmisiä liikkumassa.

Tiesithän, että Verohallinto on muuttanut työsuhde-etujen verotusta. Työnantajan järjestämä fysioterapia on jatkossa verovapaata myös ilman lääkärin lähetettä.

Verovapaus ei myöskään evää työnantajan oikeutta Kelalta saataviin korvauksiin.

Aiemmin verovapauden edellytyksenä on ollut lääkärin tekemä lähete, jonka kautta työntekijä on ohjattu fysioterapiaan.

Verohallinnon uusi ohjeistus ei enää vaadi fysioterapian osalta lähetettä, eikä edun verovapauteen vaikuta se, saako työnantaja fysioterapiasta Kela-korvauksen.

Voitte siis jatkossa järjestää vapaaehtoiseen työterveyshuoltoon kuuluvan fysioterapian tekemällä sopimuksen suoraan meidän kanssamme.

Mitä jos tänä vuonna ohjaisitkin työntekijäsi perinteisen kesälahjan tilaan tänne meille hoitoon fysioterapeutille? Ja lomalle pääsisi lähtemään hieman leppeämpi ja ei niin stressaantunut työntekijäsi?

 

Tämän tarjoamme nyt erikoisen edullisesti, 1 x 45min FT 58€ ja 2 x 45min 110€.

 

Otathan yhteyttä, täällä olemme, sinua varten.

Yhteistyöterveisin ja hyvää ja elvyttävää kesää toivottaen,

Maija 🙂

Maija Kantelus

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy

Operatiivinen johtaja, Chief Operating Officer

Mobile: +385 50 385 63 87

Web: www.vkfysio.fi

E-mail: maija.kantelus@vkfysio.fi

 

03 4354665

www.vkfysio.fi

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
laskutus@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›