fbpx

Maijan terveiset – tiedote 20.1.2021

20.1.2021 | Yleinen

Hyvä asiakkaamme!

Ehkä olet jo jostain kanavastamme huomannutkin, on Kutomolla tapahtunut vahdinvaihto.

Minna Penttilä jatkaa yrityksemme toimitusjohtajana, mutta jatkossa operatiivisten toimintojen johtamisesta ja kehittämisestä vastaa allekirjoittanut.

Meillä kaikilla on takana kaikin puolin raskas ja uuvuttava vuosi 2020. Tässä hetkessä erityisen tärkeää on pitää huoli omasta ja läheisten jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Liikunta on se edullisin ”mielenterveyslääke” ja meillä täällä Kutomolla on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta tukenasi. Pystymme ajasta huolimatta tarjoamaan laadukkaat ja turvalliset puitteet liikunnalle ja hyvinvoinnille.

Muistathan, että meillä on myös Kutomo kotonasi palvelu ja vuokrattavia kotijumppavälineitä.

Rajoitusten ollessa voimassa, teethän paikkavarauksesi tunneille netin kautta. Näin saat käyttöösi jonotuspaikan ja muut järjestelmän hyödyt.

Peruutukset tulee tehdä kaksi tuntia ennen tunnin alkua, jos et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä paikasta järjestelmä asettaa sinulle viikon ajanvarauskiellon. Tämä käytäntö on otettu käyttöön,  jotta vältyttäisiin jatkossa turhilta tyhjiltä paikoilta ja tunnille halukkailla olisi mahdollisuus täyttää nämä paikat. Muistathan tarkkailla sähköpostiasi, jos olet jonossa. Myös jonotuspaikan saatuasi olet velvollinen lunastamaan tai perumaan paikkasi. Varausjärjestelmän käyttöön on apuklinikka Kutomolla tiistaina 26.1 ja torstaina 28.1 klo: 10 -13.

Vanhoille kymppikorteille annamme jatkoaikaa vielä 6kk. Siitä eteenpäin, ostetut 10-kortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Hyödynnä käyttämättömät lippusi nyt ja hanki vaikka itselle Neurosonic-hoitojakso tai kuntosaliohjelma.

Edellisen vuoden vaikutukset ja edelleen voimassa olevat rajoitukset ohjaavat meitä osan palveluiden hinnankorotuksiin, mutta toisaalta, saamme myös laskettua osan tuotteidemme hintaa. Hinnanmuutokset astuvat voimaan 1.2 alkaen.

Talvi on nyt poikkeuksellisesti täälläkin alueella kauneimmillaan. Kohti kevättä mennään jo, nautitaan lisääntyvästä valon määrästä ja pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta.

Nähdään Kutomolla!

Forssassa 20.1.2021

Maija Kantelus

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
laskutus@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›