fbpx

Ryhmäliikunta

Cardio-pyöräily

Rasitukseltaan keskiraskas pyörätunti, jossa syke käy vauhtikestävyyden puolella. Tunti toteutetaan intervallityyppisesti.

Dance&Body

Helppoa tanssillista askellusta menevän musiikin tahdissa. Lisäksi hieman lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla tai kevyellä vastuksella.

Easy Kuntopiiri

Toiminnallista harjoittelua omaa kehoa ja eri välineitä hyödyntäen. Tunnilla voit tehdä liikkeet omaan tahtiin.

Fascial

Kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuutta ja liikehallintaharjoittelua. Tavoitteena samalla rauhoittaa ja rentouttaa kehoa. Fascial perustuu myofaskioiden eli kehon lihaskalvoketjujen läpikäymiseen ja niiden kautta kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

Fiilispyörä

Uusi nimi, vanhat kujeet. Mahtavaa fiilistä ja tehokasta rasvanpolttoa sekä kunnonkohotusta tarjolla parhaiden musiikkien, värivalojen, maisemien ja porukan kanssa. Vuoroviikoin kevyttä peruskestävyyttä kehittävää pyöräilyä – Basic (parillisilla viikoilla). Ja vuoroviikoin kovempitehoista vauhtikestävyyttä kehittävää treeniä – Cardio (parittomilla viikoilla). Tästä takuuvarmasti hyvä fiilis viikonloppuun 🙂

Häkki

Pääsääntöisesti oman kehon painolla tapahtuvaa lihaskuntoharjoittelua, jossa tavoitteena on kehonhallinnan, tasapainon sekä lihaskunnon kehittäminen. Harjoittelu toteutetaan kiertoharjoitteluna. Liikkeet ovat usein moninivelliikkeitä ja tarkoituksena onkin haastaa koko kropan hallintaa. Ryhmässä saat tarvittaessa ohjausta ja tukea. Häkkitreenissä liikkeet mukautetaan treenaajan tason mukaan.

Jooga

Vinyasa Flow jooga on dynaaminen harjoitus, jossa tehdään virtaavia liikesarjoja oma hengitys tahtipuikkona. Jokainen Flow alkaa ja päättyy hiljaisuudella ja pysähtymisellä itsen äärelle. Samaan aikaan kun keho vahvistuu, löytyy yhteys itseen hengittämällä tietoisesti.

Kuntojumppa

Aikuisille suunniteltu monipuolinen koko kehon jumppa. Alkulämmittelyssä tehdään helppoa askellusta, isoja avaavia liikkeitä sekä tasapainoharjoitteita.
Lihaskuntoliikkeitä tehdään koko keholle, huomioiden mm. tukilihakset ja ryhdin. Lopuksi venytellään.
MAANANTAIN KUNTOJUMPASSA tehdään lämmittely esim. step-lautaa käyttäen ja lihaskuntoa kahvakuulilla (ohjaa Jusa)
TORSTAI AAMUPÄIVÄN kuntojumpassa painotetaan keskivartalon lihaskuntoa ja tasapainoliikkeitä,  enemmän hallintaa kuin voimaa ja sykettä (ohjaa Mika)
TORSTAI ILTAPÄIVÄN kuntojumpassa tehdään alkuun reippaampaa askellusta ja koko kehon lihaskuntoliikkeet välineitä hyödyntäen, esim. kuula ja keppi) (ohjaa Sanna)

Kuntopiiri

Intensiivistä treeniä, yhdistellään aerobisuutta ja lihaskuntoa. Tällä tunnilla voit haastaa itseäsi.

Les Mills BodyBalance

Kehon ja mielen harmonian hallintaan tähtäävä liikuntalaji, jossa yhdistyvät venyttelyn ja itämaisten liikuntalajien
tekniikat. Palauttaa liikelaajuudet, tasapainon ja rentouden kehoosi. Tunnin lopuksi rentoutus. Erityisen tehokas vatsalle ja selälle.

Les Mills Body Attack

Body Attack on taatusti tehokas koko kehon tunti, joka koostuu kahdesta sykeosiosta ja monipuolisista lihaskuntoharjoitteista. Liikesarjat ovat helppoja, joissa yhdistellään perusliikkeitä, kuten: kyykkyjä, hyppyjä ja juoksuja. Tunnilla ohjaaja ohjaa vaihtoehtoisia suoritustekniikoita. 

Les Mills BodyCombat

Sykeharjoitus, jossa yhdistetään liikkeitä ja asentoja useista eri itsepuolustuslajeista vauhdikkaan ja mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Lajissa on vaikutteita karaten, taekwondon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikoista.

Les Mills BodyStep

Tehotunti, jossa penkille askeltaminen ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat. Yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Kehittää aerobisen kunnon ohella myös jalkojen, pakaroiden ja ylävartalon lihaksia.

Les Mills BodyPump

Lihaskuntoharjoitus painotangolla. Vastuksen voit säätää 0-30 kg oman kunnon ja lihasryhmän mukaan. Kaikille isoille lihasryhmille. Palauttaa ryhdin ja muokkaa ääriviivasi uuteen uskoon. Sopii erityisen hyvin miehillekin. Lukkarissa tunti aloittelijoille, jolloin keskitytään enemmän tekniikkaan.

https://www.youtube.com/watch?v=ohOEzbG2QMk

Muokkaus

Tehokas omien ohjaajiemme treeni, jossa yhdistyy kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelu. Nimenmukaisesti muokataan kroppaa!

Physio Pilates pienryhmät

Physio Pilates tunnilla harjoitellaan pienryhmässä fysioterapeutin ohjauksessa. Tunnilla saat henkilökohtaista ohjausta ja mahdolliset tuki-ja liikuntaelimistön vaivat huomioidaan tarpeen mukaan. Alkeiskurssilla opit pilates -harjoittelun perusteet ja tutustut monipuolisesti erilaisiin välineisiin ja tekniikoihin. Jatkokurssi on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille, jossa syvennät taitojasi ja kehityt omien tavoitteiden mukaisesti.

Pilates Core

Tunnilla liikkeissä painotetaan keskivartalon sekä lantion alueen hallintaa. Osa liikkeistä on raskaampia ja vaativimpia – joita voit kuitenkin tehdä omaa kehoasi kuunnellen.

Pilates Relax

Tunnilla korostuu rauhallisuus ja rentous. Liikkeissä painotetaan kehon liikkuvuutta sekä rentoutumista – hengitystä unohtamatta. 

Rasvanpolttopyöräily

RVP eli rasvanpolttopyöräily on Flowriden Basic-tunnista muokattu pitkä versio; 75 min. Tällä tunnilla hiki virtaa ilman ankaraa ponnistelua, sillä tunnin vaihteleva rakenne tekee kevyestäkin harjoituksesta tehokkaan. Sopii kaikille!

Zumba

Tanssien huippukuntoon! Tällä huippusuositulla tunnilla laitetaan lantio pyörimään ja hiki virtaamaan. Ei muuta kun Join the Party!

Vesijumppa

Monipuolista jumppaa veden vastusta hyödyntäen. Tunnit pidetään Vesihelmen terapia-altaassa.

Ohjattu kuntosali

Kuntosaliryhmässä  tehdään treeniohjelmaa, jonka ohjaaja on suunnitellut. Ohjelma sisältää alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskuntoharjoittelun koko keholle ja loppuverryttelyn.  Kuntosaliryhmässä on mahdollisuus  parantaa lihaskuntoa valvotusti, vähitellen painoja lisäten.Tarvittaessa ohjaaja neuvoo sinulle yksilöllisesti ohjelmasta poikkeavia liikkeitä, esim. kipeän olkapään  tai selän kuntouttavia harjoitteita. Ohjelma vaihdetaan n. 6 viikon välein. Käytössämme on myös MWellness-ohjelma,  puhelimeen ladattava henkilökohtainen harjoituspäiväkirja. Kaikki saliohjelmasi, harjoittelusi ja tulokset säilyvät tässä ohjelmassa ja kulkevat näppärästi aina mukanasi, kuten puhelinkin. Mukaan ryhmään voi tulla milloin vain.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›