fbpx

Uuden sukupolven kollageenivalmisteet

Nyt meiltä saatavana kliinisesti tutkitut biokollageenivalmisteet!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin maahantuojan sivuilla.

FinCollagen Active sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on kulumaa nivelissä eri puolilla kehoa, sekä huippu-urheilijoille, jotka laittavat urheillessaan nivelet lujille. Tuotetta kannattaa käyttää säännöllisesti joka päivä. 5 gramman päiväannos (n. 1,5 ruokalusikallista) on sopiva aktiiviliikkujille ja ikääntyville henkilöille. 10 gramman päiväannos (n. 3 ruokalusikallista) on sopiva annos urheilijoille ja henkilöille, joilla on niveloireita. Tuotteen vaikutuksen alkaa huomaamaan yleensä parin kuukauden jälkeen, viimeistään kuuden kuukauden kuluessa.

Pakkauskoot: 45 € (450 g) ja 66 € (900 g)

FinCollagen Power and Fit, bioaktiivinen kollageeni lihaksille (tai bioaktiivinen lihaskollageeni) on uusi saksalainen innovaatio, joka on suunniteltu ja kehitetty ylläpitämään ihmisen kehon optimikoostumusta ja tukemaan aktiivista elämäntyyliä. Bioaktiivisen lihaskollageenin sisältämien hyvin erikoistuneiden kollageenipeptidien on pystytty tutkimusten mukaan vähentämään kehon rasvamassaa (fat mass), lisäämään rasvattoman kehon määrää ja tarjoamaan enemmän lihasvoimaa voimaharjoittelijoilla.

Pakkauskoot: 45 €(450 g) ja 66 € (900 g)

FinCollagen Beauty on raikas tuulahdus jotain todella uutta kauneudenhoitoon.
Kollageeni on ihon suurin rakenteellinen komponentti muodostaen noin 75 % ihon kuivasta massasta. Ihmisen elimistön kollageenin tuotanto alkaa vähetä jo 25 vuoden iässä. Ihmisellä kollageenin tuotannon hiipuminen kiihtyy 40 ikävuoden jälkeen. Kollageenin tuotannon vähentyessä nivelet ja nivelsiteet vähitellen heikkenevät ja menettävät elastisuuttaan. Nivelrustosta tulee ohuempi ja heikompi. Lihakset veltostuvat, ja luiden tiheys laskee. Iho ohenee ja siihen tulee ryppyjä.

Pakkauskoko: 30 € (225 g)

FinCollagen Pet on ainutlaatuinen täydennysravinne lemmikeille. Se on puhdasta luonnontuotetta. Tuote on tarkoitettu ikääntyville ja nivelvaivaisille mutta myös terveille kissoille ja koirille päivittäiseksi täydennysravinteeksi. Sopii kaikille koirille, ei sisällä allergeeneja eikä lisäaineita ja on neutraalin makuinen ja tuoksuinen. Jauhe liukenee hyvin veteen, mutta sen voi myös sekoittaa ruokaan.

Pakkauskoko: 30 € (200 g)

 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›