HUOMIO ASIAKKAAT!
INFOKSI!
 
Toukokuun ajan menemme lukujärjestyksen suhteen viikko kerrallaan! Vielä toukokuussa kaikille tunneille mahtuu 9 + ohjaaja. 
 
Tällä hetkellä kaikki ajankohtainen info löytyy nettisivuiltamme kohdasta – AJANKOHTAISTA eli siellä mm. info, mitä jumppia on tällä viikolla tarjolla. Jos omistat live-liikuntapalvelun näkyy viikon lukujärjestys myös Live-liikunnan salasanan takana.
1.6 alkaen käynnistämme ryhmäliikunnat, niin että pystyt varaamaan paikan jumppatunnille netin kautta. Ison salin tunneille mahtuu 20, pyöräsaliin 15 ja Häkkiin ja portaisiin 10 henkilöä.
JOS VARAAT ja kuitenkin joudut syystä tai toisesta tunnin PERUMAAN, teethän sen ajoissa.
 
Tilanne varausten suhteen saattaa siis hyvinkin elää, joten pystyt tarkistamaan ajankohtaisen varaustilanteen suoraan nettivarauspalvelumme kautta. Myös nettivaraus löytyy vkfysio.fi sivujen kautta kohdasta – PAIKKAVARAUS ja sieltä valitsemalla ryhmäliikunta, näet onko esim. tälle päivälle vapaita paikkoja.
 
Ja hei, myös puhelimitse sopii tavoitelle. Sinulle vastaa toisesta päästä ihka oikea ihminen, ja myös tätä kautta voit varmistaa, onko paikkoja vapaana, jos syystä tai toisesta netti ei vaikka pelitä.
 
Seuraile ilmoittelua vkfysio.fi ja täältä Facebookin kautta siis 🙂