fbpx

Tukisukat

Meiltä lääkinnälliset tukisukat niin ns. hyllymitoilla heti mukaan kuin mittatilaussukkana, jolloin sukka valmistetaan juuri Sinun jalkasi mitoilla. Väsyneille jaloille, turvotuksiin, urheilijoille, säärihaavoihin, suonikohjuihin…
Jos olet menossa suonikohjuoperaatioon, varaathan ajan sukkamittaukseen vähintään 2 viikkoa ennen operaatiota.

Myös painehihojen ja -hansikkaiden mittaukset meiltä! Lääkinnällisiä kompressiohihoja ja -hansikkaita käytetään erityisesti turvotuksen hoitoon. Yleisin syy käden turpoamiselle on rintasyöpäleikkauksen jälkitila. Etenkin imusolmukkeiden poistamisen jälkeen käsi turpoaa herkemmin. Hoitohihalla ja -hansikkaalla helpotetaan turvotusta ja siitä aiheutuvaa kipua. Kompressiotuotteita voidaan käyttää myös esim. hermovammassa, jolloin ihon pintatunto voi olla herkistynyt. Useimmiten tuotteet tilataan omien mittojen mukaan. Hoitohihaa tai -hansikasta hankittaessa pitää varata aika yläraajan mittaukseen.

Mittaukset tehdään mielellään aamuisin tai levänneeseen mahdollisimman vähän turvonneeseen raajaan.
Varaa aika mittaukseen vastaanotostamme puh. 03 435 4665.

 

 

Meiltä saat myös Back on Track tuotteet tilauksesta. Tutustu kuvastoon.

Näin Back on Track toimii

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex ja Iontex kankaasta, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien mineraalipartikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn vaikutus

Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.

 

 

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›