fbpx

Allasterapia

Allasterapia on vedessä tapahtuvaa liikeharjoittelua. Se on erinomainen hoitomuoto silloin, kun maalla liikkuminen on liian raskasta. Fysioterapeutti on mukana altaassa liikuttamassa ja turvaamassa harjoittelun – tarvittaessa myös pukeutumisen ja peseytymisen aikana.

Allasterapiaa annamme Vesihelmessä, jossa on tarkoitukseen sopiva allas ja 32-asteinen vesi. Terapia-altaassa on liut pyörätuolille.

Allasterapia on fysioterapian erityismuoto. Sen avulla voidaan hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, neurologista kuntoutusta tarvitsevia asiakkaita sekä toteuttaa myös leikkausten jälkeistä kuntoutusta.

Allasterapia on vedessä tehtävää fyysistä lihas- ja/tai liikeharjoittelua.

Yksilöllinen ohjattu allasterapia mahdollistaa harjoittelun ilman painovoiman haittavaikutusta sekä tuo vaihtelua fysioterapiaan. Vedessä asiakas pystyy tekemään liikkeitä, joiden suorittaminen kuivalla maalla on lähes mahdotonta. Vesi helpottaa kipua ja veden hydrostaattinen paine vähentää turvotusta. Veden vastus lisää liikkeen rasitusta, nopeuttaa lihasten vahvistumista sekä edistää kuntoutumista.

Henkilöstöömme kuuluu myös vammaisten uinnin ohjaaja ja uintivalmentaja, mikä mahdollistaa ohjatun uintiharrastuksen.

Vesi on motivoiva elementti!

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›