fbpx

Avoin kirje yhteisölleni

1.4.2020 | Yleinen

Terveiseni sinulle maailman myllertäessä, 20.3.2020

 

27-vuotis yrittäjäpäiväni lähestyy yllättävissä tunnelmissa. Olemme tänään yhdessä rakkaiden työtovereideni kanssa linjanneet yrityksemme arvoihin perustuvat toimet 21.3.2020 lähtien ja ne ovat perusteluineen seuraavat:

TURVALLISUUS

Työmme merkitys on turvata terveyttä ja toimintakykyä fysioterapian ja kuntoutuksen keinoin kaikille ikäryhmille terveydentilaan katsomatta. Liike on lääke.
Kannamme huolta niistä, joiden toimintakyky ei odota poikkeustilan päättymistä, vaan saattaa sinä aikana tuhoutua lopullisesti.
Perustamme palvelun jatkumisen STM:n ohjeistukseen. Auttaaksemme akuuteissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, kuten leikkausten jälkitiloissa, tapaturmissa, akuuteissa tules-ongelmissa ja kivuissa

  1. aloitamme fysioterapeuttien etävastaanoton neuvojen ja tiedon saamiseksi ilman fyysistä kontaktia
  2. Jatkamme henkilökohtaisia vastaanottoja huolehtien hygieniasta edelleen ja tehostetusti. Huolehdimme omasta terveydestämme ja odotamme sitä myös vastaanotolle tulevilta asiakkailtamme. Suojelemme näin toisiamme parhaamme mukaan.
  3. Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat poikkeustilalukujärjestyksen mukaisesti FaceBook – livelähetyksinä. Näin pysymme yhteydessä toisiimme ja lovea liikuntaan-henki säilyy. Puhallamme sen liekkeihin, kun tämä on ohi.

Nyt vältämme kaikkea kokoontumista ryhmässä, koska näkymätön vieraamme ei osaa laskea, montako on paikalla.

  1. Kuntosali, pyöräsali ja häkki ovat asiakkaiden käytössä tehostettujen hygieniatoimien avulla. Haluamme mahdollistaa terveille harjoittelun ja yleiskunnon säilyttämisen parhaana mahdollisena. Näin voi turvata myös vastustuskykyään.

YKSILÖLLISYYS

Henkilökuntani hyvinvointi henkisesti ja fyysisesti on tämän taistelun ytimessä. Koska meillä kaikilla on omat selviytymiskeinomme tässäkin myllerryksessä, jaamme työmme sen mukaan, mikä luontevimmin kullekin toimii.

Osa siirtyy etätöihin kehittämään palveluitamme tulevaisuutta varten ja osa jää asiakastyöhön vastaanotolle.

Kunnioitamme asiakkaidemme yksilöllisyyttä. Siksi pidämme keskuksemme avoinna teille, joille se on tarpeen selviytymiseen oman hyvinvoinnin säilymiseksi. Toivomme, että näillä päätöksillä, joista voi olla eri mieltäkin, voitte kaikki kuitenkin jatkossakin olla ylpeitä Fysioterapia ja Liikuntakeskuksestanne.

LAATU

Käytämme tätä hetkeä kouluttautumiseen ja rästitöiden tekemiseen. Innovoimme uusia palveluita, joilla voimme olla apunanne tässä muuttuvassa maailmassa säilyttäen kuitenkin niissä tarpeellisuuden ja laatuvaatimuksemme.

Taloudellisesti tilanne on julma. Pappani August Moberg sanoi aina tiukan paikan tullen: ” raha on yhtä pirunpaskaa” ja sitä se on nytkin. Mahdoton ennustaa minne päädytään, mutta teemme kaikkemme ja enemmänkin työpaikkojemme ja yrityksen selviämiseksi tuntemattomasta. Tarvitsemme kaikkien teidän asiakkaidemme tuen ja ymmärryksen päätöksiämme kohtaan. Parasta on, jos juuri nyt voimme palvella esimerkiksi lahjakortein, verkkokaupasta ostettavilla valmennuksilla, joita sinne alamme tuottaa tai fysioterapeuttien ammattitaidolla vastaanotolla. Tuet lähipalveluamme valinnoillasi juuri nyt. Uskollisuutenne palveluihimme on nyt meille tilanteesta selviytymisen ehto. Pyydämme pitkäjänteisyyttä muuttuvissa tilanteissa. Kiitollisina saamastamme tsempistä ja myötäelämisestä jo nyt, vaikka tämä on vasta alussa.

Tarkemmat tiedot käytännön asioista löydät alempaa tästä julkaisusta. Meille voi aina mielellään soittaa.

Joukkue ei ole ryhmä ihmisiä, jotka työskentelevät yhdessä. Joukkue on ryhmä ihmisiä, jotka luottavat toisiinsa”

Siunausta meille kaikille tähän aikaan.

Minna Penttilä
Toimitusjohtaja, fysioterapeutti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Käytännön ohjeet poikkeustilan aikana 21.3 alkaen

LIIKUNTAKESKUS:

Kuntosali ja pyöräsali yksilöasiakkaiden käytössä. Maanantaista perjantaihin klo 7 – 20.
Ryhmäliikunta tunnit siirtyvät Facebook Liveen ja näkyvät saman päivän ajan Facebook-ryhmässä.
Poikkeusajan lukujärjestys Facebookissa ja kotisivuilla näkyvillä.

VIP- sopimuksella toimi näin:

Liity suljettuun ryhmään Facebookissa, joka on tarkoitettu Vip-asiakkaillemme. Henkilökuntamme hyväksyy pyyntösi, kun olet itse ensin kirjoittanut Facebookin hakukenttään ryhmän nimen, jonka olet saanut itsellesi sähköpostitse jo aiemmin. Mikäli et ole saanut sähköpostia olethan yhteydessä puhelimitse.
Body Pump – sarjan voi noutaa 40 ensimmäistä 50 € panttia vastaan Livelähetysten ajaksi. Pantti palautetaan, kun tavarat palautetaan.

10- kortilla tai kertamaksulla käyvät toimi näin:

 Jos haluat ottaa osaa Live-lähetyksiin Facebookin kautta, liity ryhmään: Kutomon Live-liikunta. Maksa Live-liikunta verkkokaupassamme. Kutsumme ryhmään maksun saatuamme.
Kaikkien ostettujen tuotteiden voimassaoloaikaa pidennetään vuoden loppuun asti.

FYSIOTERAPIA:

Tiedotamme heti kun etäfysioterapia mahdollisuus on käytössä.
Palvelemme normaalin fysioterapian tapaan ajanvaruksella.
Nettiajanvaraus toiminnassa.

PERSONAL TRAINER PALVELUT:

Palvemme normaaliin tapaan yksilöasiakkaita – pt-ohjaukset, ravintovalmennukset ja inbodymittaukset.
Nettiajanvaraus toiminnassa.

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
laskutus@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›

Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
Kutomonkuja 2 A 1
30100 Forssa

Puhelin (03) 435 4665

Katso sijainti kartalta ›

Sähköpostiosoitteet:
info@vkfysio.fi
laskutus@vkfysio.fi
etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

Yhteydenottopyyntö ›