fbpx
Valitse sivu

  Asiakastiedote

  9.7.2023 | Yleinen

  Hyva Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen ystäväasiakas

  Raskain mielin ja särkyneella sydämellä joudun nyt kertomaan Sinulle, että olen hakenut yritystäni konkurssiin 7.7.2023.
  Korona aiheutti meille liiketoiminnan romahtamisen ryhmäliikunnan osalta ja siitä aiheutuvia kolhuja ei olla onnistuttu kuromaan kiinni kaikista yrityksistämme huolimatta. Nämä kaksi ja puoli vuotta ovat olleet äärimmäisen raskaita myös henkilökunnalleni. Epävarmuudessa eläminen ja synkät pilvet tulevaisuuden yllä kuormittavat työilmapiiriä. Siitä huolimatta he ovat hymyilleet ja hoitaneet asiakkaat ja työnsä ensiluokkaisella ammattitaidolla. Koska konkurssi on nyt ainoa tapa lopettaa kannattamaton liiketoiminta ja vapauttaa energia ja ammattitaitopääoma uudelleenkäytettaväksi toivotan kaikille kepeyttä ja loistavaa tulevaisuutta.

  Kiitollisena siitä, että olen saanut toimia parhaassa tietämässäni ammatissa uskollisten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja ammattilaisten kanssa, olen pakotettu lopettamaan Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen toiminnan 30 vuoden jälkeen.

  Konkurssipesähoitajaksi on pyydetty asianajaja Timo Portaanpäätä.
  Hänen kauttaan asiat hoituvat jatkossa, joten tiedotuskin siirtyy tältä osin hänelle.

  Toivorikkaana toiminnan jatkajien löytymiselle

  Kiitos
  Minna

  Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus
  Kutomonkuja 2 A 1
  30100 Forssa

  Puhelin (03) 435 4665

  Katso sijainti kartalta ›

  Sähköpostiosoitteet:
  info@vkfysio.fi
  etunimi.sukunimi@vkfysio.fi

  Yhteydenottopyyntö ›